Nyomtatás

A Zeina Hotels alá tagozódik a Boutique, a Continental és a Prestige

824

A Zeina Hotels alá tagozódik be a Boutique Hotel, a Continental Hotel és a Prestige Hotel Budapest, a társaság brand managerének Géher Zoltánt választották.

A városi hotelek magyarországi piacán új trendet teremtő Boutique Hotel Budapest, a hagyományos vendégszeretetet és a XXI. század modern elvárásait egyaránt kielégítő Continental Hotel Budapest, valamint a klasszikus eleganciát a mai kor igényeivel ötvöző Prestige Hotel Budapest eddig külön-külön működött, mostantól azonban mindhárom szálloda üzemét egy cég, a Zeina Hotels fogja össze, amelynek Géher Zoltán, a Continental szállodaigazgatója lett a brand managere.

A Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest irányítását 2020. január elsejétől Vezekényi Péter vette át.

A cégek tulajdonosi háttere nem változott, a Zeina Hotels tulajdonosa Mazen al-Ramahi. A jordán üzletember 2005-ben alapította meg szállodavállalatát, amelynek hivatalosan megerősített brand neve most, 2020. február elején vált véglegessé: Zeina Hotels lett.

Forrás: Turizmus Online

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek