Nyomtatás

Amerika 6 év után újra az Utazás kiállításon

526

Hosszú idő után ismét saját standdal jelenik meg az idei Utazás kiállításon az Amerikai Egyesült Államokat mint úticélt promotáló Discover America Hungary. 2020 február 27. és március 1. között az egyesület szakemberei segítenek megválaszolni az USA-ba való beutazással kapcsolatos felmerülő kérdéseket valamint inspirációval szolgálnak az úticél kiválasztásánál is.

Magyarország első számú turisztikai vására, a 43. Utazás kiállítás 2020. február 27. és március 1. között lesz a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A rendezvényen 6 év szünet után újra saját standdal képviselteti magát az Amerikai Egyesült Államokat mint úticélt promotáló Discover America Hungary.

"Szeretnénk felkelteni még több magyar vendég érdeklődését az USA gyönyörű természeti csodái, izgalmas nagyvárosai, a remek szórakozási- és sportlehetőségei és sok más érdekesség iránt, melyet a tengerentúli ország kínál. A négynapos program teljes ideje alatt szakemberek válaszolják meg a beutazással kapcsolatos felmerülő kérdéseket valamint inspirációval szolgálnak az úticél kiválasztásánál is" - mondta Farkas Miklós, a Discover America Hungary elnöke.

A szervezet standján a vízuminformációk és hasznos utazási tanácsok mellett Amerikába utaztató cégek exkluzív ajánlataival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők. A 305/B3 standnál találkozhatnak a LOT Lengyel Légitársaság, a Tengerjáró – Royal Caribbean Cruises képviselet, a Lupus-Travel Utazási Iroda Kft., a Világszerte Utazás Kft., és a Haris Travel Club Kft. plutjával. Amerikával kapcsolatban a Mortin's Travel Utazási Iroda saját standjánál, illetve a MUISZ-nál is megjelenő Haris Travel Club Kft.-nél is tájékozódhatnak az Utazás kiállítás látogatói.

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek