Nyomtatás

XXII. Séfbál: Fanfárokkal köszöntötték a Séfeket

756

2020. február 8-án szombaton került megrendezésre, a XXII. Séfbál az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a Hotel Benczúr közös szervezésében. Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a teltházas rendezvényen újra jó volt Séfnek lenni, hiszen ez a nap tényleg róluk, a Séfekről szólt!

A XXII. Séfbál szlogenje a

“MÚLTUNK A JÖVŐNK ALAPJA”

volt, mellyel a szervezők a gasztronómia állandóságára és az értékek megbecsülésére, hagyományaink megőrzésére szerették volna felhívni a figyelmet.

A vendégeket a Hotel előtt felállított óriás bogrács (Bográcsbrigád.hu), és házi Benczúr pogácsa fogadta, a bejárat felé közeledve pedig fanfár üdvözölte. Aki a regisztráción és a Séfek tiszteletére felállított „diadalíven” is túljutott, arra a Mixer Italia jóvoltából welcome drink és a szakmai kiállítók kínálata várt.

A bál háziasszonya a szokásoknak megfelelően, ismét Kovács Beatrix volt, akinek búgó hangja és személyisége mindenkit azonnal magával ragadt.

 
Ezután Asztalos István köszöntötte a bálozókat és a Séfbál díszvendégeként jelen lévő Kocsonya Kálmán Mesterszakácsot, a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt birtokosát. Aki köszöntőbeszédében elmondta, hogy „első bálozóként” vesz részt az eseményen, mert korábban segítőként ugyan többször részt vett a főzésben, de a Séfbál vendégeként még sohasem volt jelen.
 
A teljes cikk: XXII. Séfbál: Fanfárokkal köszöntötték a Séfeket
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek