Nyomtatás

Háromszoros Magyar Brands-díjas a Bükfürdő Thermal & Spa

602

A Bükfürdő Thermal & Spa® a Kiváló Fogyasztói Márka díjat harmadszor, míg a Kiváló Munkáltatói Márka elismerést másodszor nyerte el.

A független szakértőkből álló bizottság immáron 9 éve díjazza a legjobb márkákat, mostanra már négy kategóriában: Kiváló Fogyasztói Márka, Üzleti Márka, Innovatív Márka, illetve Munkáltatói Márka címeket ítéltek oda az év elején.

Az elmúlt évek bizonyították, hogy a Magyar Brands díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó tényezője. Magyarországon is látványosan nő azon márkák száma, amelyek kiérdemlik a vásárlók, látogatók tartós kötődését.

medicalGyógynövényes fürdő a Medical Wellness részlegben

A munkavállalás területén is fontos szempont lehet a választás során, hogy az adott munkahely milyen elismerésekkel rendelkezik. A Bükfürdő Thermal & Spa® Kiváló Munkáltatói Márka pályázatában ismertette, hogy a társaságnál dolgozó munkavállalók anyagi biztonságáról az áttekinthető bérrendszer, béremelés, a mindig időben fizetett munkabérek, az évente két alkalommal biztosított jutalom (melyből az első jutalomnál a társaságnál eltöltött idő is elismerésre kerül), valamint a cafeteriarendszer gondoskodik.

Forrás: turizmus.com

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek