Nyomtatás

Új helyszínen a „Menjünk világgá...!" Utazási Kiállítás Miskolcon

175

26 éven keresztül a Miskolci ITC székház volt az otthona a miskolci utazási kiállításnak. 2020-ban a szervezők új helyszínre, a Miskolci Egyetemváros Főépületének a Galériájára viszik a rendezvényt.

Az egyetem Díszaulájában három évtizede sikeresés népszerű rendezvény a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál. Az utóbbi évek gyakori dátum-egybeesése nem volt szerencsés egyik rendezvény részére sem, hiszen megosztotta a látogatói létszámot.

Az „Egy időben, egy helyszínen két rangos kiállítás" ötlet alapján 2020-ban a szervezők egy fedél alá szeretnék vinni a két eseményt.

A Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál az ország egyik legnagyobb ásványbörzéje, a „Menjünk világgá...!" Utazási Kiállítást pedig a vidék egyik legrangosabb utazási vásáraként tartja számon a szakma.

A rendezők reménye szerint a két esemény egyidejűleg, egy helyszínen történő rendezése jobban felkeltheti a látogatók érdeklődését, hiszen két napon át két színvonalas rendezvényt látogathatnak. Mindkét esemény korábbi látogatói száma 6 - 6 ezer fő körül alakult.

A „Menjünk világgá...!' Utazási kiállítás a hagyományokhoz híven a továbbiakban is díjmentesen látogatható. Ez érvényes – az egyébként belépődíjas - Ásványfesztivál látogatói részére is.

A „Menjünk Világgá...! Utazási Kiállítás 2020. március 7-8-án az egyetemi Főépület nyitott Galériáján, az ásványbörze pedig a Főépület Díszaulájában és földszinti folyosóin kerül megrendezésre. A kiállítás belföldi díszvendége Edelény, külföldi díszvendége Hainan szigete, ahová a Robinson Tours indít hamarosan charterjáratot Budapestről.

Nyitva tartás: március 7-én 9.00 -18.00 és március 8-án 9.00 -17.00 óráig.

A „Menjünk világgá..!" Utazási Kiállításról részletes információk a www.utazasikiallitas.hu honlapon találhatók.

Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek