Nyomtatás

Kipróbálná az ország egyik legkülönlegesebb új hotelét? - Megvannak az árak!

256

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a RedWood Holding kivitelezésében készül, a korábbi romkocsma helyén (Instant), a régió első Hard Rock szállodája, és most már foglalni is lehet a különböző szobákat.

Egyelőre kevés látványterv van a szobákról, belső terekről, de azt már biztosan lehet tudni, hogy milyen áron tudjuk kipróbálni a különleges extrákkal felszerelt, júliustól foglalható új pesti szállodát.

Miért különleges? Hát például lehet bérelni (ingyen kérni) a 6 Fender gitár közül, vagy lehet választani a jó alváshoz a párnamenüből (ez vélhetően több párna közüli választást jelent). De nemcsak Fender gitárokat hanem vinyl lejátszót es lemezeket is választhatnak a szálló vendégei a Sound of Your Stay program keretében, valamint a szobai tv segítségével részt vehetünk a jógaprogramban, illetve lesz a hetedik emelten egy Roxy néven futó 120 fős rendezvényhelyszín.

A foglalási rendszer 2020. július 1-től él, de hogy ezt megelőzi egy próbaidőszak, így akár már 1-2 hónappal korábban is nyithat a hotel.

Azt gondolom, hogy a mostani belvárosi telekárakkal, kivitelezési költségekkel és az ehhez kapcsolódó elérhető szobaárakkal legtöbb esetben nem jön ki a matek. Kedvezőbb lehet a helyzet egyedi termékek esetén, mint például a mi fejlesztésünk a budapesti Hard Rock Hotel, amely elsőként behozza a „branded true lifestyle” kategóriát Budapestre, ami teljesen más a már megszokott „boutique design” ill. „tematikus hotel” szegmensekhez képest.

Ezt nemrég nyilatkozta nekünk Erdei Bálint, a beruházó RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója az alábbi interjúban.

Forrás: portfolio.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek