Nyomtatás

Nem csak futball a Groupama Arénában

1196

Néhány nappal ezelőtt, a Property Investment Forum 2019 ingatlanpiaci konferencia volt az ezredik nem sportrendezvény a fővárosi Groupama Arénában.

Az öt évvel ezelőtt megnyitott stadion számos turisztikai szakmai rendezvényt is befogadott már. 2015. december 1-jén például a MICE Business Day zajlott a Groupama Aréna konferencia terében.

Nem valószínű, hogy bárkinek is újdonság lenne, hogy a Groupama Aréna az ország legnépszerűbb futball klubcsapatának, az idén 120 éves, bajnoki címvédő Ferencvárosi Torna Clubnak az otthona. Ugyanakkor „…büszkén mondhatjuk, hogy más területeken is megtaláltuk a sikereket, például az évi kétszáz üzleti rendezvénnyel” – mondta az ezredik rendezvény kapcsán Igaz András, az üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

grupam

Ha nem futball stadionként, hanem multifunkcionális rendezvényhelyszínként tekintünk az Üllői úti létesítményre, akkor elmondható, hogy „...tartottak már itt gálavacsorákat, esküvőket, konferenciákat, üzleti fórumokat, de bridzskártya-Eb-t is. A következő hónapokban folytatódik ezeknek a sora, hiszen, nem kis sportdiplomáciai sikerként, 2020 januárjában a létesítmény láthatja vendégül az ESSMA Summitot, amely az európai stadion- és sportiparágban dolgozók csúcstalálkozója" – tájékoztatta szerkesztőségünket Siklósi Csaba, a másik ügyvezető.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy utóbbi szakember egy személyben ötvözi a stadion két profilját, hiszen maga is volt NBI-es profi futballista, valamint a debreceni Főnix, majd a Hungexpo vezető munkatársaként profi rendezvénygazda is.

Azt is mi tesszük hozzá: nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy 2019 decemberében még akár egy kicsi termet is le tudjon itt kötni valaki céges rendezvényre

Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek