Nyomtatás

Újabb videó kering a Facebookon a Puskás Aréna avatója kapcsán

682

A Puskás Aréna mai avatója kapcsán újabb videó jelent meg. A "történet" középpontjában álló labda bejárja az egész várost, labdába rúg gyerek és pék, megjelenik a játékszer a kocsmában söröző emberek között, sőt, egy kis freestyle-show során még a Hősök- terén is végigpattog.

A képsorokon ügyesen dekázik Varga Judit igazságügyi miniszter, feltűnik Puhl Sándor, valamint a ma átadandó Puskás Aréna tervezője, Skardelli György Fürjes Balázzsal, a stadion építését felügyelő államtitkárral . 

A videó tartogat még néhány igencsak érdekes momentumot: az MLSZ elnöke, Csányi Sándor például Puskás Ferencnek dobja be a labdát az új stadion oldalvonalánál. 

A sort természetesen a videó posztot elindító és focistamúlttal rendelkező Orbán Viktor zárja, aki rezidenciáján, a Karmelita-kolostor erkélyén veszi mellre a felé tartó labdát, majd klasszisokat időző módon rúgja tovább azt.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek