Nyomtatás

Megnyitott a 4 Évszak Hegyihotel Mátraházán

713

Szeptember 1-jén nyitott a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa legújabb turisztikai attrakciója, a 4 Évszak Hegyihotel. A Mátraháza központjában található, háromszintes épület korábban a Telekom üdülőjeként működött. A háromcsillagos szállodát innovatív szemlélettel, high-tech megoldásokkal, ugyanakkor táj- és természettudatos dizájnnal alakították ki.

Mindenkit várnak, akik számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos - tájékoztatott a hotel üzemeltető High-Tech Sportok Bázisa.

A szállodában villámgyors wifi és 130 féle tévécsatorna várja a pihenni vágyókat, a legnagyobb sikere a házigazdák szerint vélhetően a szarvasbőgés idején a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz.

A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt ugyanis elég lesz kinyitni az ablakot.

A hotel vendégei élvezhetik a High-Tech Sportok Bázisa szolgáltatásait, a Palóc Bistorant révén pedig egyedülálló csomagajánlatokkal tud majd kikapcsolódást nyújtani a szálloda a Mátrába érkezőknek.

(Forrás: turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek