2019. február 16., szombat - Julianna

DECATHLON FittAréna, 2018.október 20.

decathlonMagyarország legkedveltebb fitneszrendezvénye idén már 12. alkalommal fogadta a sportág híveit.  A 13. DECATHLON FittAréna nem más, mint 100 óra és stílus, 150 fellépő 15 színpadon a fitnesz lüktető, évről évre megújuló világából! Az egészséggel és korszerű életmóddal foglalkozó közel 100  kiállító rengeteg újdonsága között válogathattak az érdeklődők.

 A BOK csarnokban négyezerhatszázan voltak részesei egy kifejezetten  jó hangulatú, az izomlázat is előcsalogató sportos napnak a Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében.

A látogatók – köztük egyre több férfi –  a 4000 m2-en felállított Fitneszparkban és ÉletmódExpon a fitnesz órák számos változatának kipróbálása mellett feltérképezhették a fitnesz és wellness kiegészítők tárházát is, az egészséges ételeket, a legújabb trendeket és az új mozgásformákat.

A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráin idén is  több ezres tömeg mozgott együtt. A legkitűnőbb előadók (a teljesség igénye nélkül): a hosszú szünet után újra együtt fellépett Katus Attila és Katus Tamás, Tatarek Rezső (ő és Katus Attila eddig mind a tizenkét alkalommal a színpadra léptek!), Béres Alexandra, Péntek Enikő, Sifi & Kangoo Team, Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor, Bánkuti Gabi, Borsos Peti, Czégel Erika és számos más közkedvelt előadó.

Sifi és Kangoo csapata az egyik leglátogatottabb és leglátványosabb produkciót nyújtotta. Változatlanul a profizmus, a folyamatosan megújulás, a magával ragadó energia és a mozgás fáradhatatlan szeretete jellemzi őket.

„A FittArénát szervező Budapest Sportiroda munkatársai már többször megkerestek bennünket, hogy a világbajnok hármasunk, mi ketten Attilával és Szentgyörgyi Romeo barátunk – óraadóként –  ismét együtt lépjünk a közönség elé – mondta a visszatérő Katus Tamás. Romi idén sajnos nem ér rá, de mi Attilával belevágtunk, és nem bántuk meg. Mondjuk egy jelesebb évfordulóra, talán még a nagy hármas, a Pécsi Sasok is visszatérnek egyszer.”

Időpont: 2018.október 20.
Helyszín: BOK csarnok
Információ:  fittarena.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3