2019. március 21., csütörtök - Benedek

Magyar Marketing Fesztivál, 2019. január 31.

marketingfesztival2Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk 6 éve változatlan jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.

A VI. Magyar Marketing Fesztivál nem egy cég önpromója, 100% hazai előadóink 99%-a kizárólag nálunk láthatóak Januárban, exkluzív előadásaikra "ÉLMÉNY"- és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A látogatók visszajelzései alapján idén is jobbá válunk: * hosszú, gyakorlatias előadások esettanulmányokkal * hosszú szünetek és még jobb, még exkluzívabb VIP terem 250m2-en. Kedvezményes jegyár csak 2018.12.31-ig!

1 nap, hogy a céged fejlődjön!

Tölts csupán 1 napot olyanokkal, amilyen Te vagy és azzal, hogy felkészülsz a 2019-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2019-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulsz, ismerkedsz, inspirálódsz és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját!

25 TOP-előadó, 25 exkluzív szakmai előadás

Vegyél részt 25 TOP-előadáson, találkozz személyesen is 25 TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői és bármelyikük óradíja több, mint az egész napos belépőjegyed ára! Milliárdos cégek klubja idén is: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek. A Marketing Fesztiválon kizárólag 2 teremben folyik előadás, nem zavarodsz össze és amiről lemaradsz MP3-ban megkaphatod. Nálunk alap, hogy nem értékesítünk előadást és mind a 25 előadás exkluzív, reklám- és bullshit mentes tudásátadás.

Egész napos kapcsolatépítés

Építs kapcsolatokat: Mi nem várjuk el, hogy a folyosón szerezz új kapcsolatokat! A szervezett networkingen két óra alatt annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod. A belépőjegyed még le is vásárolható, így szinte ingyen jöttél! Gyere el, mert a konkurensed biztos ott lesz!
 
  • 1
  • 2
  • 3