2019. február 16., szombat - Julianna

Ismét szakmai estet szervez a MaReSz

mareszSzeptemberben közgyűlést tart és újabb Event Hub szakmai estet szervez a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz). Szeptember 18-án, kedden 16 órától, az újonnan nyitó Société Budapest rendezvényközpontban (1051 Budapest, Sas utca 15.) tartja éves közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz).

A közgyűlést követően, 17 órától ismét megrendezik Event Hub nevű szakmai networking találkozókulat, melyre bárki jelentkezhet.

Az Event Hub esten ezúttal a rendezvénygasztronómia lesz a fókuszban. A résztvevők kulisszatitkokat hallhatnak a Bocuse d'Or szakácsverseny európai válogatójáról és a nemzetközi gasztronómiai trendekről, továbbá megismerkedhetnek a MaReSz szervezésében megvalósult „International Catering Cup” verseny magyar döntőjének nyerteseivel is, akik 2019 januárjában elsőként képviselik hazánkat nemzetközi rendezvénygasztronómiai versenyen. Ehhez kapcsolódóan, az Event Hub résztvevői bepillantást kapnak majd a nemzetközi rendezvénygasztronómiai elvárásokba és a felkészülési folyamatba.

A szakmai esten a Société Rendezvényközpont is bemutatkozik.

A részvétel az Event Hub szakmai esten MaReSz tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem MaReSz tagoknak 4000 forint, mely a helyszínen fizetendő. A regisztrációkat szeptember 14-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várják a szervezők.

(Forrás: kreativ.hu)

  • 1
  • 2
  • 3