2018. május 22., kedd - Júlia, Rita

Egy rakás brit jön a budapesti Beer Weekre

sorA Beer Week in Budapest sajtótájékoztatóját az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének rezidenciáján tartottak a szervezők. A szokatlan környezet apropója nem más, mint hogy a legtöbb külföldi főzde (heten) onnan érkeznek, és az esemény fővédnöke az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete, Iain Lindsay.

„Az exkluzivitásra alapozzuk a marketinget: külföldi sörfőzők érkeznek Budapestre személyesen, nagyon ritka, itthon soha nem elérhető sörök lesznek csapon szerte a városban és a kóstolónapokon. Ebben a formában ez egyedülálló rendezvény a régióban” – mondta Pazinczár Péter, a Beer Week in Budapest egyik szervezője a Kreatívnak a május végi sörhétről.

A szervezők – Péter mellett Sefcsik Márton és Rebák Tibor – nem állnak meg ennél a két napnál. A „Gyere a kóstolásra, maradj egész hétre!” szlogen is azt mondja el, hogy a hét többi napjára is terveznek csapfoglalásokat a már korábban megérkező külföldi sörfőzdéknek. Lesznek sörvacsorák és egyéb sörhöz köthető programok is, 14 hazai főzde pedig közös főzettel készül, a New England típusú IPA egész héten csapon lesz a fesztiválhoz kapcsolódó kocsmákban.

A cikk folytatása itt olvasható

  • 1
  • 2
  • 3