2019. január 24., csütörtök - Timót

A 7. Paloznaki Jazzpiknik fellépői

zeneHárom nap kiszakadás, húsznál több zenei produkció, jazz, bor, buli, Balaton. Augusztus 2. és 4. között irány Paloznak! A Jazzpiknik 7. évét a nulladik napon a kétszeres Golden Globe-díjas Jamie Cullum nyitja nagykoncertjével. Augusztus 3-án a Grammy-díjas SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler és az Electro Deluxe erősíti.

A Jazzpiknik szombati napjának sztárjai a Kraak & Smaak Live Band és a Geszti+Jazz+Az+Lányok produkció. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a LÉTVÁGY legnépszerűbb dalai egyedi felállással, fúvósokkal szólalnak meg. Geszti Péter mellett itt lesznek a „lányok” is: Váczi Eszter, Behumi Dóri és Kozma Orsi. A Kraak & Smaak Live Band neve a „ropogós és finom” kifejezést rejti, ami zenei újításukra utal: fellépéseiken keverik az élőzenét és a DJ-szetteket.

A Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. A Taittinger Jazz és Pezsgőbár színpadon a mediterrán jazzé a főszerep, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és DJ-k adják a hangulatos aláfestést. A nemzetközi sztárvendégek mellett válogatott hazai fellépőket hívtak a piknik házigazdái: itt lesz a Soul Surge, Kollányi Zsuzsi és Dr. Echo duója, Muck Éva, a 2015-ös év női basszusgitárosa az USA-ban - a sor folyamatosan bővül.

(Forrás: Marketinginfo.hu)

  • 1
  • 2
  • 3