2018. április 26., csütörtök - Ervin

Ruhacsere programot indít egy budapesti hotel

cipovasar"Van olyan ruhadarabod, ami már régóta a szekrényedben áll? Megvetted, de utána rájöttél, mégsem a te színed vagy stílusod, esetleg a mérete nem jó? Ne raktározd feleslegesen, frissítsd fel gardróbodat velünk!" - buzdítja a szállodás kollégákat a Mercure Budapest Korona a ruha csere-bere programjában való részvételre...

...melynek keretében az (alapvetően új, nem használt) összegyűlt ruhák a hazai divatvilág nagyjainak segítségével találnak új gazdára, akik egyúttal megmutatják, hogyan érdemes azokat stílusosan viselni.

Lakatos Márk stylist mellett részt vesz az április 12-én a szállodában megrendezésre kerülő eseményen Bánhidi Dóri (Pandarte), Nyaka Edina Dóra (Dorothy Style), Lángi Dorka (Roses & Laces), valamint Bitay Andi (Maison Blog). Továbbá ezen az estén Kinga Cakó with CAKO showroomja is megtekinthető lesz a helyszínen. 

Az eseményen megtekinthetők lesznek a felújított hotel újdonságai, és a kollégák bemutatják a Mercure új, egyedi motívumokkal ellátott munkaruha kollekcióját is. A rendezvény után megmaradt ruhákat jótékony célra ajánlják fel: a Napfényes Élet Alapítványnak adják át, amely szétosztja azokat a rászorulók között.

(Forrás: Vendég & Hotel)
 
 
 
 
 
 
 
  • 1
  • 2
  • 3