2018. szeptember 25., kedd - Eufrozina

Hírek, elemzések

specialeffects0A hazai és nemzetközi rendezvényszolgáltató szektorban egyaránt elismert Special Effects International szakmai befektetőként tulajdonrészt vásárolt a Dubaiban működő Kraftwerk Design & Production ügynökségben. A társulásnak köszönhetően Európa, az Amerikai Egyesült Államok és a Távol-Kelet után immár az arab térség piacain is aktívabb lesz a komplex rendezvénytechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat.

szallodaszobaA Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2018-ban – immár hatodik alkalommal – ismét meghirdeti az Év Szállodája pályázatot. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatának célja a kiemelkedő szolgáltatások és piaci teljesítmények közötti összefüggés bemutatása,...

apaNagygyörgy Miklós (RTBHouse), illetve Pőcze Balázs, Farkas Albert és Kovács Balázs (mind Mito) a szülő és a gyerek kapcsolatát javító projektbe fogtak. Az Apaépítő szerintük „nonprofit és profitorientált” egyszerre, és az anyákat is bevonnák idővel. Feltettünk pár kérdést. Szeretnének kocsit, tyúkokat, hajót, lovat, rollereket, saját tábort.

gasztroA hetedik alkalommal elinduló kezdeményezéshez nagyon egyszerűen lehet csatlakozni. Mindössze annyit kell tenni, hogy a szeptembertől év végéig tartó időszakban fel kell keresni a kampányban részt vevő éttermek egyikét, és kiválasztani a jótékonysági menüt. A kampányban résztvevő vendéglátóhelyek listája és a kampány részletei megtekinthetők az Élelmiszerbank honlapján.

sorsokhazaJövőre, a magyarországi holokauszt 75. évfordulóján megnyitja kapuit a Sorsok Háza - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az erről szóló kormánydöntés értelmében a holokauszt-múzeum tulajdonosa a zsidó közösség lesz. A kormány ebből a célból 2 milliárd forintot juttat a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt.-nek...

hiltonHogyan lesz sikeres egy sportaréna rendezvényközpontként? Mitől más a WestEndben lévő Hilton, mint a franchise rendszerben működő többi szállodája? Egyáltalán, hogyan lehet jó üzlet az Arénát üzemeltetni? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, amikor Róna Andreával, a Gránit Pólus Csoport Brand & Business Development vezetőjével találkoztunk.

fairA többség az utolsó pillanatra hagyja a céges karácsonyi rendezvények szervezését, de a halogatással könnyen lemaradhatnak a kiszemelt helyszínről vagy kompromisszumot kell kötniük a nappal kapcsolatban.  Szabó Attila, a Hotel Elizabeth Baja tulajdonosa azt tanácsolja a vállalatirányítóknak, lehetőség szerint minél előbb ejtsék meg a foglalást.

azurEgy igazán kedvező ajánlatot keres? Most 35% kedvezménnyel vásárolhat kupont honlapunkon, mely akár az őszi szünetben is felhasználható. Foglalja le pihenését garantáltan a legjobb feltételekkel most, mivel kihagyhatatlan ajánlatunk limitált számban érhető el, kizárólag 2018. szeptember 20-ig.

debreceniviragEgy magyar néprajzkutató a múlt század 60-as éveiben a Genfi-tó partján megálmodja a Debreceni Virágkarnevált. Bármily furcsán is hangzik, de így indult útjára a mára már ikonikussá vált népünnepély, mely az elmúlt fél évszázad alatt a hajdúsági város egyik legfontosabb jelképe lett.

  • 1
  • 2
  • 3