2018. január 17., szerda - Antal

Három príma helyszín őszi céges rendezvényekhez

duna konfAz ősz igazán alkalmas időszak céges rendezvények, konferenciák megszervezésére. Bemutatunk három olyan szállodát, amelyben helyszínként biztosan nem fog csalódni. Legyen szó csapatépítésről, konferenciáról, céges tréningről, vagy más vállalati programokról, a Duna Relax & Event Hotel, az Oxigén Hotel, valamint a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont egyaránt jó választásnak bizonyul.

Mindhárom szálloda profi szakemberekkel várja a hazai és multinacionális társaságokat, a szervezőgárda pedig szinte bármilyen igényt kielégít, például különleges és tematikus csapatépítő tréningeket is lebonyolítanak. Az események sikerességét segítik a szállodák további szolgáltatásai, ilyen például a Business Center, vagy a programok közbeni kávészünet. A külső vagy belső helyszíneken zajló tréningek alatt megfáradt résztvevők felfrissülhetnek a wellness részlegekben, éhségüket pedig díjnyertes szakácsok által készített finomságokkal csillapíthatják.

A hotelek mindegyike nagyméretű konferenciatermekkel rendelkezik, amelyek több kisebb helyiségekké alakíthatók. A 30-50 szobás szállodák többnapos események lebonyolítására is alkalmasak, a személyzet tagjai pedig partnerek a különleges elképzelések megvalósításában is.

Budapesttől karnyújtásnyira: Duna Relax & Event Hotel****

dunawellness kep

A céges rendezvények szervezése során kihasználják a szállodák különleges adottságait. A ráckevei Duna Relax & Event Hotelnél például rengeteg vízzel kapcsolatos programot kínálnak. Kihívásokat kedvelő vendégek körében népszerű az a program, ahol a Dunán lévő kisebb szigetekre kell eljutniuk a maguk által készített eszközökkel. A Duna Relax & Event Hotelben több helyszínen, a XXI. század elvárásainak megfelelő felszereléssel várják a rendezvényszervezőket.

Céges rendezvény Magyarország legtisztább levegőjű településén

oxigen1

Az Oxigén Hotel****Superior Noszvajon, a Bükk lábánál fekszik. A kalandpályával felszerelt, négyhektáros ősparkban található hotel remek helyszíne lehet akár a céges családi napoknak is, Eger közelsége pedig kellemes városi programokkal kecsegtet. Magyarországon egyedülálló a kétezer négyzetméteres japánkertben felépített ZEN Spa, amely üdítő kikapcsolódást biztosít a „legszebb erdei hotel” nemzetközi díjjal elismert szálloda vendégeinek. A szálloda különtermei otthont adnak üzleti tárgyalásoknak, konferenciáknak és csapatépítő tréningeknek. A terem előtti tér sajtótájékoztatók és állófogadások ideális helyszíne.

Találkozzon partnereivel egy valódi kastélyban

tunderkert1

A szintén Noszvajon található Tündérkert Hotelt egy tízhektáros erdő és angolkert övezi, közvetlen szomszédságában pedig egy kastély található, amely kiváló lehetőséget biztosít a különleges, történelmi jellegű vállalati programok lebonyolításához, a különféle egyedülálló csapatépítő tréningek után pedig a szálloda fürdőházában frissülhetnek fel a vendégek. Lehetőség van a teljes ház lefoglalására is dedikált tréningek és konferenciák megtartásához.

Az ajánlatokról bővebb információt olvashat a http://bit.ly/cegesrendezvenyek oldalon.

 

  • 1
  • 2
  • 3