2018. augusztus 19., vasárnap - Huba

Tropicarium - egyedülálló környezet

tropicariumA Tropicarium 100-120 fő befogadására alkalmas, 350 m2-es galériás rendezvénytermének különlegessége és egyedüli adottsága, hogy egyik fala a cápaakváriumra nyílik. A látvány – melyet különleges függönyrendszerrel az előadások idejére el lehet takarni – lenyűgöző és utánozhatatlan. A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték.

A falakon sehol máshol nem látható, a hangulathoz igazodó egyedi mozaik minta található. Saját ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő-, és mellékhelyiségek szolgálják a vendégek teljes kényelmét. A környezethez illő modern asztalokat, székeket a rendezvény jellege és a különböző igények szerint helyezzük el. A teremben turbosound system hangosítás, kivetítési lehetőség, magas színvonalú, multifunkciós fénytechnika, optikai szálas látványelemek (többek között a csillagos ég mintázata) állnak a vendégek rendelkezésére.

Tropicarium Budapest

A rendezvényterem alkalmas vállalati rendezvények, továbbképzések, árubemutatók stb. megrendezésére, de szívesen fogadjuk a megszokottól teljesen eltérő környezetre vágyó családokat, baráti közösségeket is egy jóhangulatú leány- vagy legénybúcsú, esküvő, zártkörű születésnap stb. megünneplésére is.


A Tropicarium kollektívája teljes körű rendezvényszervezéssel áll a Megrendelők szolgálatára az étkezéstől, a műsoros program megszervezéséig.

Elérhetőségeink:

Cím: 1222 Budapest,
Nagytétényi út 37.-43.
Campona Bevásárlóközpont

Nagy Nóra +36-30-697-1480
Tel.: 424-3052
Fax: 424-3054

E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.tropicarium.hu

 

  • 1
  • 2
  • 3