2019. január 24., csütörtök - Timót

Skanzen: Különleges helyszín - különleges élmény

skanzenA múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk és borozóink csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez. A rendezvények jellegétől függően a következő helyszíneinket ajánljuk Önöknek!

A 8 tájegységünkben elhelyezett 312 kiállítási épület nem csak a népi kultúra gazdag bemutatására alkalmas, lehetőség van az épületekben és udvaraikban arra is, hogy mi magunk is megtapasztalhassuk, kipróbálhassuk a kézműves tevékenységeket, házkörüli munkákat, a falusi életet, ünnepeket, szokásokat. A gondosan összeállított, mindig egy kis humorral is fűszerezett, játékos feladatok, vetélkedők keretében nemcsak sok ismerettel, hanem rengeteg élménnyel, szívünknek talán ismerős, újra felelevenedő érzésekkel gazdagodhatunk. A különböző programok megszervezésére múzeumunk mind a 8 tájegységében lehetőség van a rendezvény jellegétől függően. Tájegységeink bemutatása

 

Rendezvény.jpg


Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne.

Konferenciaterem befogadóképessége: 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége: 14-22 fő.

Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat!

 

Konferencia terem.jpg


Kisbodaki pajta: A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 150 fő számára szervezünk hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket.

 

Kisbodaki pajta2.jpg


Szabadtéri színpadunk alkalmas egész napos rendezvények, családi napok, előadások, koncertek, néptáncbemutatók és még sok más program megszervezésére. Amfiteátrum

 

Teatrum.jpg


Nagyrét: A múzeum közepén, az Amfiteátrum mellett fekvő 13 000 m2 területű Nagyrétet nagy létszámú rendezvényekre, elsősorban céges családi napokra ajánljuk. Sportvetélkedők, játékok lebonyolítására alkalmas.


Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei. Esküvők, keresztelők

 

 

Református templom.jpg

 

Több helyszínünk is alkalmas ebédek, vacsorák, fogadások, borkóstolók megszervezésére:

 

- A Mádi Pinceétterem: 55-70 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvők kitűnő helyszíne.

 

 

- Köztéri Pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.

A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.


- A Jászárokszállási Fogadó Magyarország hagyományos konyhájából ad ízelítőt. Jászárokszállási Fogadó

Befogadóképessége 250 fő.

 

Jászárokszállási Fogadó.jpg

 

• A Nagykunsági állattartó tanyán hagyományos magyar háziállatokkal és azok tartásával ismerkedhetnek meg.


• BCmot 422-es motorvonatunk 2,2km hosszan szállítja vendégeinket a tájegységek között. Vonatunk kedvelt kiegészítője konferenciáknak, céges illetve családi rendezvényeknek. Skanzen Vonat

 

 

Miért érdemes bennünket választani?

  • Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.
  • Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14 000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.
  • A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.
  • Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

 

További információ:

Árvai Zsuzsa

értékesítési menedzser
Telefon: 06 26/502-561
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cseri Dóra

rendezvényszervező
Telefon: 06 26/502-515
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: Szabadtéri Néprajzi Múzeum
2000 Szentendre, Sztaravodai út

Honlapwww.skanzen.hu

 

  • 1
  • 2
  • 3