Nyomtatás

MÁMORT! Európai Kortárs Ékszerművészeti kiállítás, 2023.szeptember 23. - október 5.

369

A Művészetek Háza Veszprém és a müncheni Galerie Biro együttműködésében szeptember végén első alkalommal nyílt meg a MÁMORT! Európai Kortárs Ékszerművészeti kiállítás.

Veszprém mint Európa Kulturális Fővárosa köszönti az európai művészeket. A tárlaton 29 ékszerművész mutatkozik be, 5 Magyarországról, 24-en pedig Európából. Svédországtól Görögországig, Franciaországtól Romániáig egy olyan válogatást láthat a közönség, mely rávilágít arra, hogy a kortárs ékszerek a jelen kor társadalmi kérdéseire és problémáira érzékenyen reagáló műalkotások, egyúttal a kulturális identitás szimbólumai is. Izgalmas technikákkal, anyagokkal és formákkal, nyitott értelmezési lehetőségekkel készült alkotásokon keresztül mutatják be Európa legkiválóbb művészeinek ékszereit.

Időpont: 2023.szeptember 23. - október 5.
Helyszín:
Veszprém, Dubniczay-palota
Információ: muveszetekhaza.hu/
 
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek