Nyomtatás

Plan@Tech Challenge, 2023. október 5.

282

Immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre az Audi Hungaria Gyártástechnológia-tervezésének szakmai versenye, a Plan@Tech Challenge, azonban most egy új formában tér vissza.

Regisztrálj az online versenyre, hogy a Tiéd lehessen a 3 db 1 évre szóló Netflix előfizetés, vagy akár az 5 élményvezetés egyike, sőt, meghívást kaphatsz a szakmai napra is, ahol eddig nem tapasztalt programok és nyeremények várnak!

Kíváncsi vagy, mit is csinál pontosan az Audi Hungaria Gyártástechnológia-tervezés szakterülete? Szívesen megismernéd, melyek a jövőbeni gyártási technológiáik? Bepillantanál a tervezőmérnök csapat működésébe?

Ha aktív, nappali tagozatos mérnök hallgató vagy, és el tudod képzelni, hogy a jövőben a világ legnagyobb motorgyárának mérnöki gárdáját erősítsd, akkor ne habozz, regisztrálj!

Mit nyersz, ha részt veszel a kihívásban?

  • A verseny feladatsort kitöltők között kisorsolásra kerül 3 db 1 éves Netflix előfizetés.
  • Az 5 legmagasabb pontszámot elérő versenyző részt vehet egy élményvezetési napon.
  • A legjobbnak bizonyuló hallgatók meghívást kaphatnak egy formabontó szakmai napra, ahol bepillantást nyerhetnek az Audi Hungaria gyártósorainak működésébe, sőt, 5 db egyedi szakterületi látogatás is gazdára talál majd.
  • A legelhivatottabbak lehetőséget kapnak arra, hogy az övék legyen a nyitott gyakornoki pozíciók egyike.

Ne feledd, az online verseny feladatsorát október 5. 16:00 és október 9. 24:00 között bármikor elkezdheted, viszont a kitöltésre 60 perc áll rendelkezésedre! A regisztráció határideje október 5. 16:00, ne maradj le erről a remek lehetőségről!

I Forrás: frissdiplomas.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek