Nyomtatás

Gallery Weekend Budapest ,2023. szeptember 15-16.

530

A Kortárs Galériák Egyesülete 2023. szeptember 15-16-án, immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Gallery Weekend Budapestet (GWB), a hazai kortárs képzőművészet fesztiválját. A több mint 10 budapesti galéria idén ősszel is mozgalmas programokat kínál. A védjegyükké vált galériatúrák mellett izgalmas programok várják ingyenesen a látogatókat.

 

PROGRAMOK >>

Az idei programsorozat központi gondolata a kapcsolódás - a művészethez, a körülöttünk élőkhöz és önmagunkhoz, - hiszen a kortárs alkotások sokszor azt mondják ki, amit még mi magunknak sem tudunk megfogalmazni. Kapcsolódjunk és ne féljünk rácsodálkozni, elmerengeni, véleményt nyilvánítani és kérdezni, ha kell, mert a kortárs művek - ha tetszik, ha nem - hatással vannak ránk! Ezen a hétvégén különösen.

A programok ingyenesen látogathatók.

​A galériák hosszított nyitvatartással várják a látogatókat:

2023. szeptember 15-én, pénteken: 13:00-20:00,
2023. szeptember 16-án, szombaton: 11:00-20:00 óra között.

Örömmel várjuk a találkozást a GWB programjain szeptember 15-én és 16-án.

GALÉRIATÚRÁK >>

Szombaton 3 időpontban, 11:00, 14:00 és 17:00 órakor, 4 különböző útvonalon indulnak a vezetett galériatúrák. A találkozási és egyben kiindulási pont az első állomásként feltüntetett galéria. A túra teljes hossza max. 2 óra. Minden galériánál kb. 20-30 perc áll rendelkezésre a kiállítás megtekintésére.

​A program ingyenes. A túrákról a leírás és a regisztráció az alábbi "galéria túrák" gombra klikkelve érhető el.

EXTRA PROGRAMOK >>

A GWB fesztivál ideje alatt a vezetett túrák mellett a galériák a pénteki napon extra programokat kínálnak, mint pl. alkotói és/vagy kurátori tárlatvezetés.

​Az extra programok ingyenesek és előzetes regisztráció nélkül látogathatók, részletekért kattintson az "extra programok" gombra. Folyamatosan töltjük fel az eseményeket. Érdemes a GWB Facebook és az Instagram felületeket követni a friss hírekért.

LETÖLTHETŐ TÉRKÉP >>

Az esemény letölthető térképe segít felfedezni a GWB 23 fesztivál galériáit. A galériák egész évben ingyenesen látogatható kiállításokkal és programokkal várják az érdeklődőket, ezért a térképet érdemes megőrizni.

Információ: galleryweekendbudapest.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek