Nyomtatás

Cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás, 2023. október 5.

515

A cég életében mindig érdemes szem előtt tartani a cégeladás, cégöröklés, cégvásárlás lehetőségeit.Sok gondra és sok növekedési tervre lehet általuk jó választ kapni. 

Van az a helyzet, amikor nagy dilemma előtt állunk! Eladjuk idegennek vagy átadjuk cégeinket az utódoknak? A költségek szempontjából is optimális döntésünket időben meg kell hoznunk! A sikeres kiszálláshoz, eladáshoz, átadáshoz már jó előre fel kell készíteni a céget és magunkat, tulajdonosokat is. Időben kell gondolni az adózási és költségvonzatokra, a cégvezetési tudás, a szellemi vagyon átadására, a vagyon szétosztásával kapcsolatos biztonsági intézkedésekre, és a szervezet átadható állapotba hozására. A tulajdonos végleges elhatározásáról nem beszélve: valóban el akarja engedni a gyeplőt? S tudnia is kell már jóval előtte, hogy kinek adja át.

S van olyan helyzet, amikor a növekedés, a piacszerzés a célunk. Milyen előnyökkel jár a piacbővítési, illetve befektetési szándékú cégfelvásárlás? Vagy inkább tevékenységeket, brandet, üzletrészeket vegyünk? Hol vannak csapdák?  Mire figyeljünk, hogy a vagyoni értékek teljes mértékben átkerüljenek hozzánk? Hogyan lesz a cégünk értéke a vásárolt értéknél is nagyobb egy sikeres tranzakciótól?

Várjuk a cégöröklésben vagy cég eladásában gondolkodó vállalatvezetőket és utódokat, de a növekedésben, bővülésben gondolkodó, ebben a szakaszban levőket is. Sok hasznos, praktikus tanácsot, sok pénzkímélő, biztonságos megoldást adnak át előadóink a jó döntéshez.  

Időpont: 2023. október 5. 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet
Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + 9 napig jelszóval videón.
További információ: ppkonferencia.hu

Earlybird utolsó napja: szeptember 21.
Részletes program és regisztráció:
https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/cegeladas-cegorokles-cegvasarlas/

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek