Nyomtatás

Social Media – 2024 Nincs marketing AI nélkül!, 2023. Szeptember 7.

612

Eldőlt a vita! A digitális marketing területén a mesterséges intelligencia új alkalmazásai forradalmat hoztak, diadalt arattak. Gyorsak, kreatívak, ötletdúsak. A ChatGPT berobbanásától számítva néhány hónap alatt a százszámra megalkotott MI- marketingprogramok egyértelműen bebizonyították a profithozó képességeiket. Az AI-alkalmazások azonban csak a marketingesekkel együtt tudnak fantasztikus eredményt produkálni.

Meg kell tehát tanulni az AI-val dolgozni.

A közösségi média még mindig a legtöbb bevételt hozza a cégek számára. De a leggyorsabban változó világ, melynek követése a siker kulcsa. Mik a legújabb trendek a közösségi média világában?

A Social Media idei őszi, immár 16. nagy találkozójának középpontjában a mesterséges intelligencia alapú megoldások, rendszerek nagyon konkrét, praktikus használata áll. De a social media marketing minden területére kiterjedő forradalmi változásokról is teljes körűen beszámolnak a legjobb digitális marketing szakemberek.

A kedvenc előadóitok most is ott lesznek!

Bámulatos mennyiségű és értékű új információ vár rátok!

Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégnél a social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni tudásodat a legújabb trendekkel.

Időpont: 2023. szeptember 7. 9.00–17.00
Helyszín: Budapest, Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emelet
Távolról résztvevőknek: a következő nap 12 órától + 9 napig jelszóval videón.
További információ: ppkonferencia.hu

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek