Nyomtatás

32. Budapest Boat Show, 2024. február 22-25.

1469

A 32. Budapest Boat Show-n ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A hazai hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2024. február 22-25. között az Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és az E-Bike Test&Show-val egy időben mutatja be a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságokat és fejlesztéseket, a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajók kínálatát, a különféle vízi sportokat, valamint a kapcsolódó felszereléseket, ruházatokat és igénybevehető szolgáltatásokat.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a jövő évi kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz, mellyel célunk a vitorlások jelenlétét erősíteni, így a hajózással ismerkedőktől kezdve a versenyzőkig mindenki megtalálja a számára érdekes és hasznos információkat.

https://boatshow.hu/

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek