Nyomtatás

Az üzleti élet tisztasága - a Nemzeti Védelmi Szolgálat konferenciája, 2023. február 28.

650

2023. február 28. 09:00 - 16:30 Danubius Hotel Aréna1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3. Jelentkezési határidő: 2023. február 17. 12:00

A kis-és középvállalkozások meghatározó szerepet töltenek be a magyar gazdaságban. Pontosan ezért fontos a tudatos korrupcióellenes gondolkodás kialakítása a kis- és középvállalkozások körében. A vállalkozások szabályos működését (compliance) támogatja a megfelelés biztosítási funkció kiépítése is, melynek célja annak elősegítése, hogy a vállalkozás megfeleljen az irányadó jogszabályokban és az általa alkotott belső szabályzatokban foglaltaknak, valamint az erkölcsi, etikai és társadalmi normáknak. A jogszabályoknak való megfelelés kiemelten fontos, azonban önmagában nem biztosítja az etikus és a korrupciómentes viselkedést. A rendezvény célja olyan alapismeretek átadása, illetve legjobb gyakorlatok bemutatása, a compliance rendszerek, az üzleti etika, a nemzetközi vesztegetés témakörében, amelyek hozzájárulnak az integritási és korrupciós kockázatok elkerüléséhez és az eredményesebb problémamegoldáshoz.

Időpont: 2023. február 28.
Helyszín: Danubius Hotel Aréna 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
További információk: bkik.hu

| Forrás: bkik.hu | Fotó: belugyiszemle.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek