Nyomtatás

Megnyitott a youngart x-mas art fair a MOM Parkban!

971

A Porsche Centrum Budapest támogatásával megnyitott a youngart x-mas art fair a MOM Parkban, ahol a látogatók a galéria sikeres művészeinek és feltörekvő tehetségeinek eredeti műtárgyai között válogathatnak december 23-ig elérhető áron.

A műgyűjtés egy életstílus jelképe is! - üzeni az egyedi utat járó youngart online galéria, amely elsőként nyitott üzletet a MOM Parkban. A karácsonyig nyitva tartó ideiglenes galériában megelevenednek a műalkotások, s ezúttal a szó szoros értelmében. A Porsche tiszta, fehér vászonként biztosított alapot a galéria vezető művészei részére, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen performansz keretében mutathassák meg, a kortárs művészet élmény.

Felértékelődött a kortárs gyűjtemények jelentősége

A youngart.hu kifejezett szándéka, hogy az egyetemes képzőművészeti kultúra részét képező kortárs magyar alkotások interpretálása mellett egyre szélesebb közönséget szólíthasson meg, és bebizonyíthassa, hogy a magas élvezeti értékkel bíró festmények, szobrok, fotók vagy grafikák, értékálló befektetési lehetőségek is.

Ma, amikor a kortárs műtárgyak ugyanolyan rangú kiegészítői életünknek, mint a szépen formatervezett autók vagy akár a bútorok, felértékelődött a magán- és vállalati képzőművészeti gyűjteményének jelentősége is. Ezzel párhuzamosan pedig megjelent a gyűjtők új generációja, akik sikeresen demokratizálták az egykor elérhetetlennek tűnő, elitista szektort.

Mecenatúra szépsége

A műtárgyvásárláshoz és műgyűjtéshez inspirációt adó kulturális térben a látogatók tanácsot kérhetnek a kortárs gyűjtemények felépítéséhez, amelyek új dimenziót nyithatnak meg a társadalmi felelősségvállalás területén, ami jelentősen emelheti márkaimázsukat.

Az örömteli alkotások mellett a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni az ADA Möbelwerke jövő évi kanapékollekciójának legújabb darabjait is, és ha ez nem lenne elég, a helyszínen vásárlók között kisorsolásra kerül egy letisztult és kényelmes ADA fotel is. Hiszen mi lehetne jobb annál, mint hátradőlve egy kényelmes karosszékben, festményeken merengeni?

| Esemény Menedzser

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek