Nyomtatás

Social Media – 2023, 2022. szeptember 8.

953

A 3rd party cookie-k kivezetése, még ha a Chrome el is halasztotta egy évvel, a social médiában hirdetést alaposan megdrágította. A felhasználók azonosítása, a testreszabott, releváns adataikhoz hozzájutás nagy leleményességet, egyéni megoldásokat, technológiafejlesztéseket és jelentősen megemelt büdzsét igényel. Mert nem mondhatunk le a social media, mint legjobb hirdetési felület használatáról!

Minél rövidebb, annál jobb! 2023-ban is a legfőbb szabály lesz? A kiterjesztett valóság felé menetelünk? Ebben elsüllyedhetünk? A digitális közösségek soha nem látott mértékben virágoznak. Lehet, hogy ez lesz a fő csapásirány? Segít a fejlett technológia és a személyes megszólítások, a kis közösségekbe bejutás, azzal összeolvadás? Más szintre kell fejlesztenünk a tartalomgyártó képességünket. Az egyre hatékonytalanabb META platformok helyett az új népszerű közösségi felületeken költsük el a büdzsénket? Többet kell kihozni a saját weboldali sütikből? Hogyan?

Az idei őszi Social Media konferencián a legjobb marketingszakértőktől, a szakma gurujaitól óriási mozgásokról, rengeteg újdonságról, izgalmas változásokról hallunk majd. Közben a legtitkoltabb, sikert hozó tudást is megosztják velünk.

Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégednél a social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy időben felkészülj a változásokra.

Időpont: 2022. szeptember 8. 9.00–17.00
Helyszín: Budapest, Experience Center, Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. III. em.
Távolról résztvevőknek interneten keresztül jelszóval.

A konferencia részletes programja és regisztráció  

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek