Nyomtatás

Víz, Zene, Virág Fesztivál, 2022. június 24 - 26.

1092

Minden évben június utolsó hétvégéjén, hazánk legnépszerűbb zenekaraival, külföldi fellépőivel, vásárral, tűzijátékkal, valamint különleges, színes kulturális-, virág-, sport- és gyermekprogramokkal várunk Tatán, az Öreg-tó partján!

A hangulatos időtöltésről pedig hatalmas gasztronómiai kínálat gondoskodik.

Nem jártál még nálunk? Nézd meg galériánkat, vagy kedvcsináló vidaóinkat! Garantáltan a legjobb kikapcsolódás, önfeledt szórakozás és a legmaradandóbb élmények várnak a Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

Több színpadon, hatalmas területen, vízen, földön, levegőben zajlanak programjaink! Nálunk akár nagyszülőkkel, vagy gyermekeddel / kistesóddal, azaz a családdal és barátaiddal is megtalálod számításodat!

Napi, 3-napos, valamint kedvezményes jegyek is rendelkezésedre állnak! Nézz utána időben, váltsd meg belépődet előre, hogy közel 150 programot élvezhess szinte 1 koncert áráért!

Időpont: 2022. június 24 - 26.
Helyszín: Tata
További információk: vizzenevirag.com

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek