Nyomtatás

Ferrari Challenge Europe, 2022. június 19.

2433

Teljesítmény, adrenalin, tehetség, kihívásokkal teli pályák – ez a Ferrari Challenge Europe, amely az idén ünnepli a harmincadik évfordulóját, s amelynek mezőnye június 18-19-én a Hungaroringre érkezik.

A Ferrari méltóképpen szeretné megünnepelni a harmincadik jubileumot, így minden helyszínen megjelenik majd a márka néhány híres versenyzője, nem beszélve a maranellói gyár legendás autócsodáiról.

A magyar hétvége programjában (amely Portimao és a Paul Ricard pálya után a harmadik lesz az idei versenyek sorában) a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli és a Ferrari Challenge Coppa Shell kategória edzései és futamai szerepelnek, illetve utcai Ferrarik is köröznek majd a magyar aszfaltcsíkon.

A Hungaroring a vasárnapi versenyfutamokra nyitja meg kapuit a nézők előtt, a belépők 3000 forintba kerülnek, az első ötszáz jegy vásárlója paddock-belépésre is jogosult. Hatéves kor alatt a rendezvény ingyenes!

Időpont: 2022. június 19.
Helyszín: Hungaroring
További információk: hungaroring.hu

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek