Nyomtatás

Paint Expo, Karlsruhe, 2022. április 26-29 .

783

A világ vezető ipari bevonat-technológiai, lakkozástechnikai szakkiállítása ismét várja a résztvevőket (Karlsruhe, 2022. április 26-29., www.paintexpo.de).A pandémia miatt két éve kényszerpályára állított kiállításszervező szakma, úgy tűnik,  lassan újraindulhat. Ideje az üzleti kapcsolatokat személyesen ápolni, újakat generálni, melyhez a kiállítások ragyogó terepet biztosítanak.A Paint Expo idén áprilisban lehetőséget kínál Karlsruhe-ban, hogy a megszokott, élő formában találkozhassanak azok a szakemberek, akiknek szívügyük a „bevonatolás” és a lakkozás.

Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repülőjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.

Kérjük, látogasson el honlapunkra:
www.interpress.hu

KATTINTSON IDE meghirdető levelünkért

Kattintson ingyenes belépőjegyért ide, kérjük használja a PEX2022HU kódot!
tickets.leipziger-messe.de/ptx22

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Paint Expo magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek