Nyomtatás

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás, 2022. január 28 - 30.

982

Január utolsó hétvégéje nem szól másról, mint a fürdőszobáról és az otthoni wellness tér kialakításáról. 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

A rendezvényen neves lakberendezők állnak a látogatók rendelkezésére: ingyenes lakberendezési tanácsadással segítik a tökéletes otthon kialakítását.

Az ingyenes szaktanácsadás és a gazdag programkínálat mellett megismerkedhetünk a legújabb fürdőszoba, illetve otthoni wellness fejlesztésekkel, betekintést nyerünk a legfrissebb trendekbe, valamint a szakma elismert képviselőivel, kivitelezőkkel is konzultálhatunk.

A fürdőszobai különlegességek mellett arról is meggyőződhetünk, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben.

Időpont: 2022. január 28-30.
Helyszín: BOK Csarnok
További információk: homeinfo.hu

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek