Nyomtatás

EMINENT – Nemzetközi oktatásügyi konferencia, 2021. december 7-8.

535

Az EMINENT (Expert Meeting IN Education NeTworking) az Európai Iskolahálózat (European Schoolnet/ EUN) kiemelt, éves, eredménykommunikációs konferenciája 2021. december 7-8. között kerül megrendezésre.

Az eseményen 33 ország oktatási minisztériumának és oktatással foglalkozó intézményeinek képviselői és vezetői, valamint iparági szereplők, mint például a az FCL Future Classroom Lab / Jövő Osztályterme programot támogató vállalatok, az Európai Bizottság és az Európai Parlament oktatással és készségfejlesztéssel foglalkozó képviselői, valamint a különböző EUN-projektek végrehajtásában résztvevő kutatók és projektpartnerek gyűlnek össze, hogy megvitassák az oktatást és tanulást Európa-szerte befolyásoló aktuális témákat.

Az idén rendhagyó módon az EUN szélesebb közönség előtt is megnyitja a rendezvényt, meghívva arra az iskolákat és a tanári közösségeket is.

Az esemény -a járványhelyzet miatt- most első alkalommal online konferencia formájában lesz megtartva, amelyet egy virtuális kiállítás követ, ahol a látogatók a különböző standokon betekintést nyerhetnek többek között a digitális oktatással kapcsolatos projektekbe, hozzáférhetnek gyakorlati információkhoz, esettanulmányokhoz. A vendégeknek lehetőségük lesz arra is, hogy kapcsolatba lépjenek az EUN legfőbb üzleti partnereivel, akik újabb és újabb innovatív megoldásokat kínálnak a tanárok és iskolák számára. Ezen felül alkalmuk nyílik megismerkedni az EUN küldetésével, projektjeivel és tevékenységeivel.

A konferencia két központi témája, amely   a COVID 19 világjárvány kapcsán vált újra kiemelt fontosságúvá:

  • Az inkluzív oktatás fontossága és a digitális oktatás fejlesztése során, az ennek megvalósításával kapcsolatosan felmerült kérdések újbóli vizsgálata.
  • Az európai helyreállítási és alkalmazkodóképességi eszköz (RRF) által kínált lehetőségek az egyes tagországok oktatási rendszereinek átalakításának támogatására.

Programok:

  • 2021. december 7: online konferencia
  • 2021. december 7-8: virtuális kiállítás.

Regisztrációs link

Részletes program és további részletes az előadókról: ITT

| Esemény Menedzser

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek