Nyomtatás

Indul a szezon a Városligeti Műjégpályán

1356

2021. november 19-én (17 órakor) megkezdődik a korcsolyaszezon Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligeti Műjégpályán. A 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a látogatók rendelkezésére, a pálya belső tereiben a maszkhasználat kötelező.

A létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy felkészült személyzettel és kiváló minőségű eszközparkkal – benne 2000 pár kölcsönözhető korcsolyával – fogadja a látogatókat.

A nagyközönség mellett a műjégpálya várja a legfiatalabb korosztályokat is

– képzett oktatógárdával segítve az óvodai és iskoláscsoportokat –, továbbá központi helyszíne különféle sport- és vállalati rendezvényeknek, csapatépítéseknek.

Érdemes online megvásárolni a jegyeket

A jegyeket – amelyeket évek óta változatlan áron vásárolhatnak meg a látogatók – a járványügyi szempontokat figyelembe véve érdemesebb online megvásárolni a Városligeti Műjégpálya internetes oldalán (www.mujegpalya.hu), de a helyi jegypénztárakban is van rá lehetőség.

Első ütemben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére; a Városligeti Műjégpálya belső tereiben a maszkhasználat kötelező.

| Forrás: mandiner.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek