Nyomtatás

50 percben a hibrid munkavégzésről - ingyenes Microsoft fórum, 2021. november 25.

740

A hibrid munkavégzés gyakorlata eddig is létezett, ám az elmúlt időszakban elsöprő erővel került a legtöbb vállalat működésének középpontjába, nem csupán átmeneti jelleggel. Fórumunkon szeretnénk megmutatni, hogyan is működik a gyakorlatban a hibrid munkakörnyezet, és bízunk benne, hogy az esemény által ösztönző példával szolgálunk majd azon vállalatok döntéshozói számára, akik a hibrid munkamodellre váltást fontolgatják.

Az idei fórumon rendhagyó módon kimozdulunk a négy fal közül, és szokatlan formátummal készülünk a közvetítésre. Szó szerint bejárjuk a hibrid munkavégzés terepeit, az olykor meglepő helyszíneket is beleértve. Izgalmas szereplőket és mindenki számára különösen ismerős, olykor megmosolyogtató szituációkat hozunk, partnereink történeteit is elmesélve.

Tartson velünk, és ismerje meg, miként alakított ki hibrid munkakörnyezetet, többek között a MOL, a Groupama vagy az OTP.

Regisztráljon időben! >> Regisztrálok

I Forrás: microsoft.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek