Nyomtatás

Budafoki Bornapok, 2021. szeptember 3 - 5.

514

Bizonyára már tudnak róla, hogy idén Szeptember 3-4-5-én rendezzük meg a BUDAFOKI BORNAPOKAT: Sokan kérdezték, hogy ez akkor nem a hagyományos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál? Válaszunk, hogy az idő rövidsége és a jelenlegi járványügyi intézkedések miatt sajnos kevesebb helyszínen, de hangulatában, megjelenésében egy hasonló eseménnyel készülünk! " - kezdték a tájékoztatást a szervezők.

"A Bor udvarban (Oroszlános udvar - Leányka utca 1/b) lesznek a kerületi borászatok és a koncertek lesznek. Itt szeptember 3-án 16:00 - éjfélig, szeptember 4-én 10:00 - 02:00 óráig zajlanak a zenés programok - belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal! a Borligetben (Városház téren), Piactéren, és Szieszta ponton pedig bor-, pezsgő, gasztronómiai- és kézműves vásár, azaz egy hatalmas „kerthelyiség” vár mindenkit.

Természetesen lesznek nyitott pincék, a Barlanglakás és a Magdolna Udvar is megnyitja kapuit. A Borliget, Piactér és Szieszta pont szeptember 4-én 10:00-től éjfélig, szeptember 5-én 10:00 - 22:00 óráig látogatható (védettségi igazolvány nem szükséges).

További információk>> bornegyed.hu

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek