Nyomtatás

Ünnepi Könyvhét, 2021. szeptember 2 - 5.

539

Az Ünnepi Könyvhét, a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepe. Supka Géza álma az irodalom, a könyvkiadás, író és olvasó találkozásáról – `ingujjban, közvetlen, bohém formában` – négy napon át tartó, több száz kiállítót megmozgató, könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, dedikálásokkal, zenés programokkal tarkított rendezvénnyé terebélyesedett.

A júniusi időpontról szeptemberre csúszó rendezvényen, a könyvvásáron a szervezők külön figyelmet fordítanak a látogatók és a Könyvhéten dolgozók biztonságára. Maszkokkal, kézfertőtlenítő állomásokkal, szellősebb pavilon-elrendezéssel készülnek, miközben a látogatóknak a korábban megszokott és általuk elvárt, teljes könyvheti élményt kívánja biztosítani, sok könyvújdonsággal, érdekes könyvbemutatókkal, gyerekprogramokkal és a szerzők és olvasók fesztelen találkozásának lehetőségével.

2021-ben két színpadon, a Vigadó téren és a Vörömarty téren is változatos könyvbemutatókkal, zenés gyerekműsorokkal várják a kiadók az olvasókat, pénteken este a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése szervezésében fellép a gipsy swing kiváló hazai képviselője, a Canarro zenekar, szombaton este pedig a Könyvhét zenekara, Müller Péter és a Könyvhat gondoskodik a rendezvényre látogatók színvonalas szórakoztatásáról.

Időpont: 2021. szeptember 2-5.
Helyszín: Vörösmarty tér, Duna-korzó
További információk: unnepikonyvhet.hu

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek