Nyomtatás

Szombaton ismét megrendezik a Libegők Éjszakáját

409

A július közepén megrendezett IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy még a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án ismét megtartsák a népszerű eseményt.

A júliusi alkalommal a Zugligeti Libegő környéken szinte végig esett az eső, így sajnos elmaradtak az éjszakai programok. A szervezők egy pótló alkalommal készültek, ehhez pedig a nagy sikerre való tekintettel csatlakozott a többi libegős helyszín is.

Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban lehet kipróbálni. A mátraszentistváni Síparkban, Budapesten a Zugligeti Libegőnél, az eplényi KalandHegyen, a lillafüredi Libegőparkban és a sástói Oxygén Adrenalin Parkban éjszakába nyúlóan üzemelő felvonókkal és színes programokkal várják majd a közönséget – közölte az eseményt koordináló Chernel István Sí- és Turisztikai Klaszter.

A Zugligeti Libegő 19.00 és hajnali 1.00 között lehet majd utazni a libegőn (utoljára 00.30 perckor lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2.500 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. Természetesen az elmaradt alkalomra, július 17-re elővételben megvásárolt jegyek augusztus 28-án is érvényesek.

Az eplényi Intersport Síaréna 11 és éjfél között várja a látogatókat, az utolsó libegő 23.45-kor indul vissza a hegytetőről. Ezen kívül más programokkal is várják a látogatókat: megnézhetjük az Ámos-hegyi kilátót, kipróbálhatjuk a mezítlábas ösvényt, este 20.30-tól kertmoziban megtekinthetjük a Mamma mia! című filmet, a gyermekeket pedig játéksziget és lufibohóc is várja.

Mátraszentistvánon panoráma liftezéssel, hüttézéssel, és Demecs Norbi túráival várják az érdeklődőket a Síparkban. Szombaton és vasárnap hatalmas bringás programot is terveznek.

A sástói Mátra Libegő meghosszabbított nyitva tartással, 9-től egészen éjfélig üzemel majd, míg az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 09-től 19-ig. A bobpálya melletti büfé szintén egészen éjfélig üzemel, szendvicsekkel.

A Lillafüredi Libegőpark völgyállomásának nyitva tartása augusztus 28-án, szombaton 10-től 8 óráig várható. A Libegőparkban és az Oxigén Sétaúton egy rejtvényfejtő játékkal várják a részvevőket, melynek végén a megfejtések Libegős ajándékokra válthatók.

Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő jelenleg ugyan átépítés alatt áll, ettől függetlenül készülnek ők is programmal: az éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.

| Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek