Nyomtatás

Kőszegi Ostromnapok, 2021. augusztus 6 - 8.

1412

Idén is augusztusban kezdődik az Ostromnapok Kőszegen, amely a város egyik legmeghatározóbb eseménye. A fesztiválon az 1532-ben megtörtént török ostromra emlékeznek a helyiek. Kulturális kavalkád vár minden érkezőre.

Színes folklórprogramok, különleges koncertek, gyermekeknek és felnőtteknek is táncház, valamint kézműves vásár. Az Ostromnapok leglátogatottabb eseménye a Jurisics várnál megrendezendő műsor, amelyben a híres ostromot elevenítik fel a látogatóknak.

A színes fesztivál számtalan különleges kiegészítő programmal várja a látogatókat ebben az évben is. Menet közben, míg egyik helyszínről a másikra tartunk érdemes a gasztronómiai különlegességeket is megkóstolni, valamint a finom söröket és borokat sem szabad kihagyni.

Időpont: 2021. augusztus 6 - 8.
Helyszín: Kőszeg
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek