Nyomtatás

Indul a vízi sportszezon a Tisza-tavon - Egész napos vízparti családi programok május 29-én

551

A Tisza-tó közepén található kis falu, Sarud várja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) legújabb szabadidősport versenysorozatának részvevőit – a második Hazai Vizeken fordulón - május 29 -én a Sarudi- medence partján a S. Port Vízibázison.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség HAZAI VIZEKEN rendezvénysorozatának második állomása Sarud, a Tisza-tó Aktív Turisztikai Központjává fejlődő kis falu. A hétvégén várják a rendezvényt szervező Élményfalu vízibázisára, a KalandPartra a kajakosokat, kenusokat, sárkányhajósokat, SUP-osokat és az evezősöket. A rendezvényre az Evezz itthon (https://evezzitthon.hu/) weboldalon lehet nevezni, de helyi nevezésre is lehetőséget biztosítanak a szervezők. 2 távon van lehetősége a résztvevőknek a versenyzésre (7,6 m, 19,3 km). A résztvevők Ötpróba pontokat is gyűjthetnek Sarudon!

A Tisza-tó dinamikus fejlődésének bizonyítékaként a Magyar Kajak- Kenu Szövetség új országos rendezvénysorozatának második állomása lesz a Tisza-tó.

A COVID helyzet után újra közös sportolásra nyílik lehetősége a Tisza-tó partján a vízisportok szerelemeseinek (kizárólag oltási igazolvánnyal vagy telefonos applikáción bemutatott igazolással rendelkező felnőttek, vagy 18 év alatti gyerekek).

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség célja a Hazai Vizeken programmal, hogy olyan szabadidős versenyek jöjjenek létre országszerte, amelyek lehetőséget biztosítanak a lelkes szabadidős sportolóknak, hogy megméressék magukat, ugyanakkor a rendezvény egész napos vízparti családi program keretében kínáljon tartalmas időtöltést a résztvevők számára.

A rendezvény részletei az Evezz itthon weboldalon érhetők el.

(Forrás: MTI-OS | Játék-Mester Közhasznú Alapítvány)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek