Nyomtatás

A HotelHero 300 adag ételt főzött Budapesten a rászorulóknak

639

A HotelHero legújabb jótékonysági felhívásához csatlakozott séfek és kisegítők – a 2013 óta működő Heti Betevő nonprofit egyesülettel együttműködve – február 21-én 300 adag ételt készítettek el a rászorulóknak Budapest három ikonikus szállodájában.

A Marriott Courtyard, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest és a Mamaison Hotel Andrássy La Perle Noire éttermének konyhájában 16 lelkes szállodás, éttermes önkéntes (Lőrincz György, Barka Áron , Bakonyi Balázs, Varga Gábor – Zeina Hotels, Víg Szabolcs – Zsidai Group, Vida Gábor, Roland Holzer, Kónya Géza, Lévai Péter – Kempinski Hotel Corvinus, Melis Róbert, Baár Csaba – Marriott Courtyard, Gendur András, Szarvas Szilvia – La Perle Noire étterem, Nagy-Szász István, Anek Dóra, Franciscy Gergő – CPI Hotels, Mamaison Hotel Andrássy) készítette a 300 rászoruló vasárnapi ebédjét, amelyet a Heti Betevő önkéntesei juttattak el még melegen két budapesti helyszínre (Dankó utcai szálló és a Menhely Alapítvány Vajdahunyad utcai szállója) – tájékoztatta szerkesztőségünket az MSZÉSZ CSR-szekciója.

Készítik a székelykáposztát a HotelHero önkéntesei

Fotó: HotelHero

Mint írják, a Heti Betevő csapatának vállalása, hogy minden héten tápláló, minőségi „vasárnapi ebédet” biztosítson hetente közel 300 rászorulónak, ami éves szinten hozzávetőleg 26 000 adagot jelent.

A HotelHero önkéntesei székelykáposztát főztek, az étel kiválasztásnál az volt az elsődleges szempont, hogy laktató, ízletes és vitaminokban gazdag alapanyagokból készüljön a vasárnapi ebéd. Több mint 35 kg sertéslapockát, 100 kg savanyú káposztát használtak fel, és 50 kg kenyeret küldtek a székelykáposzta mellé.

Az alapanyagot a Heti Betevő biztosította, a kiszállítás logisztikájában a Metro Kereskedelmi Kft. segített.

Szállítják az ízletes vasárnapi ebédet a rászorulóknak

Fotó: HotelHero

A HotelHero és az MSZÉSZ februári felhívására nagyon sokan jelentkeztek Budapestről és vidékről is egyaránt. Az akció folytatódik: március 21-én, Budapesten újra a Heti Betevő kezdeményezését támogatják.

Az akció vidéki helyszínekkel is bővül, ezért várják olyan vidéki szállodák, éttermek és beszállítók jelentkezését, akik vasárnapi ebéddel támogatnák a saját lakókörzetükben élő hátrányos helyzetű embereket.

Kapcsolat: Anek Dóra, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy + 36 20 4683683


(Forrás: www.tuirzmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek