Nyomtatás

Best of Az Év Hotele: a 2010-es évek legjobb északkelet-magyarországi szállodáját díjazták

1128

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny északkelet-magyarországi régiójából két szálloda jutott a döntőbe, így összesen már négy hely hotelnek van biztos helye a fináléban.

Az RTL Klub műsorán futó, Best of AZ ÉV HOTELE versenyt októberben Északkelet-Magyarországon rendezték meg, ahonnan 6 szálloda szállt harcba a régió legjobbja címért. A nézők döntése alapján a térség 2010-es éveinek legjobb szállodája, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a szavazatok 33%-át kapta. Ezzel 2017 győztese ismét a döntőbe került.

A régió legjobbjának járó díjat Bialkó Kinga szállodaigazgató vette át a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

A győztes szállodát egy jegyespár próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Varázslatos Bambara Hotelt Dia és Bálint próbálta ki. A jegyespár azzal a céllal indult a szállodába, hogy megtalálják esküvőjük helyszínét. Ha nem látta a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most-on.

Az októberi dobogós szálláshelyek

Ebben a hónapban a második helyet a szavatok 26%-át elnyerő Mesés Shiraz Hotel szerezte meg, amivel 2018 győztes szállodája is ott lesz a jövő áprilisban megrendezésre kerülő évadvégi fináléban.

A teljes cikk: Best of Az Év Hotele: a 2010-es évek legjobb északkelet-magyarországi szállodáját díjazták

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek