Nyomtatás

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, 2020. október 15-18.

960

60 programmal várunk titeket az őszi Margón október 15-18. között személyesen és online! A szigorú biztonsági előírások betartva minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy biztonságban legyetek a helyszínen, ahol találkozhattok majd kedvenc szerzőitekkel.

Az őszi Margón mutatja be legújabb könyvét többek között Barabási Albert-László, Háy János, Jászberényi Sándor, Karafiáth Orsolya, Kerékgyártó István, Kiss Tibor Noé, Mucsi Zoltán, Nyáry Krisztián, Pető Péter, Rubik Ernő, Tisza Kata és Závada Pál. A Margón rendhagyó irodalmi-zenei műsorával fellép Pátkai Rozina, valamint Bereményi Géza és Járai Márk.

A fesztiválon online vesz részt a finn Sofi Oksanen, akinek Tisztogatás című regényét 38 nyelvre fordították le, A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című világsikert jegyző svéd Jonas Jonasson, a skandináv krimiszerző Stefan Ahnhem és a tajvani Wu Mung-yi, aki friss regényét, Az ellopott biciklit mutatja be.

A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva regisztrációt vezetünk be, a látogatószámot csökkentjük, a maszkviselés kötelező lesz az épületen belül, és a további intézkedésekről folyamatosan tájékoztatunk a felületeiken.

A járványügyi intézkedések miatt a könyvvásárt hagyományos formában nem tartjuk meg, de a friss megjelenések a Bookline-nak köszönhetően online és a helyszínen is kedvezményesen megvásárolhatók lesznek.

Időpont: 2020. október 15-18.
Helyszín: online
További információk: margofeszt.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek