Nyomtatás

Újra Debrecenben az Irodalom Éjszakája, 2020. június 26-28.

958

A tavalyi siker után Debrecenben ismét lesz Irodalom Éjszakája. A 2020-as rendezvény témája: a TITKOK. A különleges irodalmi happening rejtélyes utazást ígér európai, japán, izraeli, török történetekbe és önmagunk mélységeibe.

2020. június 26-án, 27-én és 28-án 20:00 és 22:00 között 23 ország 23 írójának 23 művéből olvasnak fel részleteket félóránként a Csokonai Színház művészei a belváros 8 pontján.

Az irodalmi felolvasások a DEkulT Utcák című programsorozat részét alkotják június utolsó hétvégéjén, amikor újra életre kel a belváros. A rendezvény az EUNIC Hungary kezdeményezésére jött létre. Fő partnere Debrecenben a Csokonai Színház, helyi főtámogatója Debrecen Város Önkormányzata, védnöke Puskás István kulturális alpolgármester. További támogatók a Debreceni Német Kulturális Fórum és a Debreceni Egyetem.

(Forrás: hajdupress.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek