Nyomtatás

Elhalasztják a düsseldorfi ProWine kiállítást

1002

A Messe Düsseldorf GmbH a ProWein 2020 szakvásár megrendezését egy későbbi időpontra halasztja - adták kírül közleményükben.

Valamennyi érintett partnerrel történő egyeztetést követően, rövid időn belül sor fog kerülni egy későbbi, a tervezés biztonságát garantáló, alternatív vásári időpont meghatározására. A halasztás érinti a „ProWein goes city" rendezvénysorozatot is - fogalmaznak a közleményben.

A döntéssel a vásár szervezői követik a Messe Berlin példáját, akik múlt héten pénteken este, a vásár előtt alig négy nappal hoztak hasonló döntést, és törölték a világ egyik legjelentősebb turisztikai kiállítását, az a ITB Berlint.

A döntéssel a Messe Düsseldorf szervezői követik a szövetségi kormány krízisstábjának azon ajánlását, amit a Robert-KochInstitut által meghatározott, nagyszabású tömegrendezvényeket érintő rizikófaktor figyelembevételével fogalmazott meg.

Ezt az ajánlást figyelembe véve, valamint a fertőzöttek számának egyidejű, Európára is kiterjedő, nagymértékű növekedésére tekintettel, a Messe Düsseldorf számára egyértelmű volt a helyzet újraértékelése. A kialakult helyzetet bonyolítja a szakvásár kiállítóinak és látogatóinak elbizonytalanodása a részvételt illetően, valamint – elsősorban a külföldi partnereinket érintő – utazási komplikációk felmerülése is.

„Ügyfeleink, partnereink és dolgozóink bíznak bennünk. Ez a bizalom túlmutat a düsseldorfi nagyszabású nemzetközi rendezvények professzionális és sikeres lebonyolításán. Ezt a bizalmat akkor is érezniük kell irántunk, amikor az Önök biztonsága érdekében, kritikus döntés meghozatalára kényszerülünk" – hangsúlyozta Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója.

„Ez a döntés valamennyi résztvevő számára nehézségeket jelent. Azonban az időszerű halasztás úgy a Messe Düsseldorf, mint ügyfelei számára - az egyre dinamikusabb fejlődés szempontjából – kötelező érvényű" – nyilatkozta Thomas Geisel, Düsseldorf város főpolgármestere, a Messe Düsseldorf GmbH felügyelő bizottságának elnöke.

(https://turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek