Nyomtatás

Pécsett folytatódik a MUISZ roadshow

598

Pécsen folytatódik a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) roadshow-ja, a baranyai megyeszékhelyen március 10-én mutatkozik be a szakmai szervezet.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége országjáró rendezvény indított februárban, melyet a résztvevő irodák hasznosnak ítéltek meg, a találkozó után emailben megküldött prezentációs anyagok segítik az irodák munkáját.

A programra várják a MUISZ tagok illetve fiókirodák mellett a nem MUISZ tag utazási irodákat is.

A roadshow célja, hogy a szövetség széles körben megismertesse munkáját a szakma képviselőivel, beszámoljon legfontosabb lobbi- és érdekvédelmi tevékenységéről, az általa szervezett
rendezvényekről, az utazási irodákat leginkább érintő adóváltozásokról és fogyasztóvédelmi kérdésekről,utazási szoftver szolgáltatás fejlesztéseiről valamint a 2020-as esztendő egyik legnagyobb sporteseménye, a Giro d'Italia kerékpárosverseny magyarországi helyszíneiről, programjáról.

A rendezvényt követően lehetőség nyílik beszélgetni az előadókkal.

Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek