Nyomtatás

Lovagkeresztet kaptak a Mellow Mood Hotels tulajdonosai

509

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozatának kitüntetését kapta meg Sameer Hamdan és Zuhair Awad, a Mellow Mood Hotels tulajdonosai.

A kitüntetés híre a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg. Eszerint a magyar szállodaipar fejlesztéséhez számos idegenforgalmi beruházás megvalósításával hozzájáruló, több mint két évtizedes munkája elismeréseként Sameer Mahmoud Fayez Hamdan, valamint a magyar szállodaipar- és ingatlanfejlesztés területén végzett, számos idegenforgalmi beruházást magába foglaló, több mint két évtizedes munkája elismeréseként Zuhair Fathi Naji Awad, a Mellow Mood Hungary Kft. vezető tisztségviselői részére a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozza Ádár János köztársasági elnök.

Sameer Hamdan és Zuhair Awad a Párisi Udvar Hotel tetőteraszán

Fotó: turizmus.com / Dombóvári Judit

A két szakember több éve szerepel a turizmus TOP 50 meghatározó személyét felsorakoztató kiadványunkban. A 2019. február 1-jén megjelent számban szereplő, velük készült páros interjúnkat itt olvashatja el.

Gratulálunk a kitüntetéshez!

(www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek