Nyomtatás

Párizsi randevú dinner show

878

Terített asztalok, látványos, színpadi show artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal, világslágerekkel!

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

A közönség nagy örömére dinner show-nk szereplőgárdájához hamarosan csatlakozik Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is, decemberben hat előadás során is őket láthatjuk majd az est házigazdáiként.
Szerepük szerint a páros egy régi szerelem történetén keresztül Párizsba repít bennünket, ahol szemtanúi lehetünk egy vicces alapokra épülő, szórakoztató, cívódásokkal teli kapcsolatnak. Nálunk még az is előfordulhat, hogy Homonnay Zsolt újra megkéri Polyák Lilla kezét… vagy talán mégsem?! J

öjjenek el december 13-án, 21-én, 25-én, 26-án és 30-án és legyenek tanúi ennek a pikáns jelenetnek!

További információk: operett.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek