Nyomtatás

2020-tól az Airbnb az olimpiák kiemelt támogatója lesz

726

Az Airbnb 9 éves szponzori szerződést kötött a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB), az időszak összesen öt nyári és téli olimpiát ölel fel. A cég az események kiemelt, exkluzív támogatója lesz az „egyedi szállástermékek és élményszolgáltatás" (unique accommodation products and unique experiences services) kategóriában.

Az Airbnb a kiemelt támogatói státuszt arra akarja használni, hogy növelje az „élményszolgáltatás" marketingjét, és lehetősége adjon olimpiai sportolóknak, hogy pénzt keressenek az Airbnb Olympian Experiences programjainak szervezésével vagy lebonyolításával. Ebben a NOB és az Airbnb közös segítséget is nyújt az atlétáknak.

Az együttműködés során az Airbnb 28 millió dollár értékű szállást ajánl fel olimpikonok számára, amely része a NOB fenntarthatósági erőfeszítéseinek, ugyanis ettől azt várják, hogy kevesebb szállást kell majd építeni a sportolók számára. A World Economy Forum nemrégiben kiadott jelentése szerint a 2016-os riói olimpián az Airbnb-n keresztül foglalt szállások összmennyisége 257 hotel kapacitásának felelt meg.

A szerződés a 2020-as, 2024-es és 2028-as nyári, valamint a 2022-es és 2026-os téli olimpiákat öleli fel.

Forrás: Campaign

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek