Nyomtatás

Magyar lakberendezők a „Luxury Brand of The Year 2019” Design Space díjazottjai között

746

A Lakberendezők Országos Szövetsége lett az egyik, és egyúttal az első hazai díjazottja a „Luxury Brand of The Year 2019” („Az Év Luxus Márkája 2019”) díj Design Space kategóriájának.

A díjátadóra nagyszabású, exkluzív gálaest keretében 2019. november 23-án került sor Lengyelországban. A lengyel alapítású, tekintélyes díjat immár tizedik éve hagyományosan több kategóriában ítélik oda. A Lakberendezők Országos Szövetségét az egyik korábbi kategória győztes, a lengyel Tubadzin jelölte a Szövetség által megvalósított értékteremtés magas színvonala, valamint számos közös, nemzetközi workshopon, pályázaton (TDA) való részvétele, együttműködése és sikerei alapján. A „Luxury Brand of The Year 2019” - díjnak a korábban még nem volt magyar jelöltje  - írja  a realista.hu.

A magyarországi Lakberendezők Országos Szövetsége - Európában egyedülálló módon - nem pusztán szakmai érdekképviseleti szervezetként tevékenykedik, hanem tervező és támogató céges tagságát mozgósítva számos önálló projektet is megvalósít, többek között a legrangosabb hazai lakberendezési és design kiállítások – Construma, S/ALON, Konyhakiállítás - trendmutató standjainak megálmodói és kivitelezői.

„Luxury Brand of The Year 2019” díj alapítója Mariusz Pujszo lengyel színész, rendező, forgatókönyvíró. A nagyközönség számára is ismert díjjal a legkiválóbb európai fogyasztói luxusmárkák részesülnek elismerésben. A díj olyan pozitív visszajelzés a díjazott márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet rá. A „Luxury Brand of The Year 2019” különböző kategóriáinak korábbi díjazottjai voltak többek között a Ferrari, Braun, Volvo, Deutsche Bank, Claudie Design és Tubadzin.

Az idei jubileumi díjátadóra nagyszabású, exkluzív gálaest keretében 2019. november 23-án került sor a lengyelországi Janów Podlaski-ban. A „Luxury Brand of The Year” Gála a prémium szektor üzleti vezetőinek fóruma, amely egyúttal nagyszerű lehetőséget teremt nemzetközi networkingre és új üzleti kapcsolatok kialakítására. A Lakberendezők Országos Szövetségét Kővári Judit elnökségi tag és Feuertag Ottó alapitó és elnökségi tag képviselték az átadón.

Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke a jelölés kapcsán elmondta:

Nagy meglepetés volt, és rendkívül inspiráló számunkra ez az elismerés. Egyre bővülő kreatív erőforrásainkat használva és partnereinkkel szoros együttműködésben a jövőben is mindent megteszünk a minőségi lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint tapasztalt és pályakezdő lakberendezőink támogatása érdekében.”

A díjjal olyan cégeket és szervezetek támogatnak, akik példamutató módon segítik a magas minőségű termékek és szolgáltatások elterjedését és a minőségi szemlélet meghonosítását.”

– mondta a díj átvétele alkalmából Feuertag Ottó.

Szövetségünk egyik missziója a megalakulása óta, hogy képviselje és közvetítse a magas színvonalú környezetkultúrát Magyarországon. Ez a díj egy elismerése lehet azoknak az eredményeknek, amelyeket eddig elértünk ezen a területen.”

– tette hozzá Kővári Judit.

Varró Zoltán designer, aki maga is számos nemzetközi megmérettetés nyertese a jelölés kapcsán elmondta: 

Az utóbbi években folyamatosan figyelemmel követem a LOSZ munkáját, több rendezvényükön is részt vettem előadóként. Nagy örömmel látom, hogy amit ők csinálnak, az túlmutat egy átlagos szövetségi tevékenységen, mára meghatározó kapocs lett a tervezők és forgalmazók között. A jelölés önmagában is óriási dolog és jól mutatja, hogy milyen komoly fejlődésen ment át a magyar design és lakáskultúra. Nagyon szorítok!”

Móger Monika a Miele képviseletében elmondta:

Rendszeres partnerei a vagyunk a LOSZ kiállításainak, együttműködésünk során igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a tervezők nagyközönség előtt történő bemutatkozásra, munkájuk népszerűsítésére, művészi ambícióik ismertetésére. A LOSZ szakmai támogatása és elhivatott hozzáállása ebben a díjban is megmutatkozik. Gratulálunk az elismeréshez és elmondhatjuk különös megtiszteltetés egy olyan szervezet tagjának lenni, mely hozzáértő, támogató és innovatív szemléletével elősegíti a hazai design és környezetkultúra folyamatos megújulását!”

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek